kensoeteam_yomeiro_choice_12rar

kelly clarkson breakaway

kehaifansub_otomen_04_vostfravi

kedexmoetan_0488e57195xvidavi

kensoeteam nozoki ana 10rar

kimochoconsenting_adultery_01avi ita

kensoeteam_yomeiro_choice_02rar

kensoeteam_watashi_ni_xx_shinasai_07rar

Killermaidshoujo sect innocent lovers 01mkv

I 30 år har Aqua-Tech AS levert sprinkleranlegg til norsk næringsliv. Vi har igjennom årenes løp levert ca 500 komplette sprinkleranlegg til alle typer bygg, fra små boliger til større næringsbygg på 40-50 000 m2.

kickapoo_gintama__99mp4

kensoeteam_velvet_kiss_09rar

kensoeteam_watashi_ni_xx_shinarar

kensoeteam_nozoki_ana_01rar

Om Aqua Tech AS

Et frittstående selskap som er  medlem av Amerikanske National Fire Protection Association (NFPA). Aqua Tech sin sentrale godkjenning er ikke tilknyttet premiss eller leverandørpåvirkede organisasjoner eller foreninger. Vi tilpasser våre systemer etter brukers ønsker og krav.

Vår referanseliste gir et godt bilde av våre aktiviteter. Vårt motto har alltid vært å tilfredstille kunden ved å levere optimale systemer, hvor det tas hensyn til både pris og kvalitet. Aqua-Tech AS har alltid vært løsningsorientert og ligget i front når det gjelder bruken av nye produkter og internasjonale regelverk

NFPA Standard

Nyutviklet teknologi baserer seg på amerikanske NFPA’s håndbok, som ikke er skrevet som et lovverk, og heller ikke dekker alle mulige situasjoner, men må brukes med en ingeniørs kunnskap og sunn fornuft. Våre boligsprinkler er også nyutviklet, og gir større anledning til fleksibilitet og tilpasning i henhold til NFPA 13 R. Systemene er basert på “low-cost” og har tilfredsstillende slukkeeffekt for å redde liv og eiendom.